Tlf. (+45) 45 85 14 32 | kontoret@vst-tennis.dk

 
Privatlivspolitik for Virum-Sorgenfri Tennisklub

Vi er forpligtet til at beskytte privatlivets fred for vores besøgende. Denne privatlivspolitik beskriver, hvordan vi vil behandle dine personoplysninger.

Vores hjemmeside bruger cookies for at forbedre din oplevelse og til at identificere dine præferencer på vores hjemmeside. Ved at bruge vores hjemmeside accepterer du vores brug af cookies i overensstemmelse med vilkårene i denne privatlivspolitik.

Hvilke oplysninger indsamler vi?
Vi kan indsamle, opbevare og bruge følgende typer personoplysninger:
  • Oplysninger om din computer og om dine besøg på og brug af denne hjemmeside (herunder, men ikke begrænset til din IP-adresse, geografisk placering, browser type og version, operativsystem, henvisning kilde, længde af besøg, sidevisninger, website navigation.
  • Oplysninger om eventuelle transaktioner mellem dig og os på eller i relation til denne hjemmeside, herunder oplysninger om dine eventuelle køb af varer eller tjenester (herunder men ikke begrænset til navn, faktureringsadresse, kreditkortoplysninger).
  • Oplysninger, du giver til os med henblik på tilmelding hos os (herunder men ikke begrænset til navn, e-mail, telefonnummer, adresse og postnummer).
  • Oplysninger, du giver til os med henblik på at abonnere på vores website-tjenester, e-mail meddelelser og / eller nyhedsbreve (herunder men ikke begrænset til navn, email).
  • Andre oplysninger, som du vælger at sende til os; Og før du oplyser os personlige oplysninger om en anden person, skal du have denne persons samtykke til både videregivelsen og behandlingen af personlige oplysninger i overensstemmelse med vilkårene i denne privatlivspolitik.

Cookies
Ligesom mange hjemmesider, bruger vi "cookies" til at indsamle oplysninger. En cookie er en lille datafil, som vi overfører til din computers harddisk for registreringsformål.

Vi kan bruge både "session" cookies og "vedvarende" cookies på hjemmesiden. Session cookies vil blive slettet fra din computer, når du lukker din browser. Vedvarende cookies forbliver gemt på din computer, indtil slettet, eller indtil de når en bestemt udløbsdato. Vi bruger session cookies for se, hvilke sider du besøger på hjemmesiden og til at forebygge svig og øget hjemmesidesikkerhed. Vi bruger vedvarende cookies for at kunne genkende dig, når du besøger hjemmesiden og til at holde styr på dine præferencer i forhold til din brug af vores hjemmeside.

Google Analytics
Vi kan bruge Google Analytics og evt. anden analysesoftware til at analysere brugen af ​​dette website. Google Analytics genererer statistik og andre oplysninger om brug af hjemmesiden ved hjælp af cookies, som er gemt på brugernes computere. De oplysninger, der genereres i forbindelse med vores hjemmeside, bruges til at oprette rapporter om brugen af ​​hjemmesiden. Google vil gemme disse oplysninger. Googles privatlivspolitik findes på: http://www.google.com/privacypolicy.html.

Du kan instruere din browser, ved at ændre i indstillingerne til ikke at acceptere brug af cookies, eller til at spørge dig før du accepterer en cookie fra de websteder, du besøger. Hvis du ikke accepterer cookies, kan det have negativ indflydelse på anvendeligheden af ​​mange hjemmesider, herunder denne.

Facebook Plug-in
Til login bruger vi et "plugin" fra Facebook (Facebook Inc., 1601 S. California Ave., Palo Alto, CA 94304 USA). Personlige data overføres til Facebook via plugin'et og bruges. Vi forhindrer ubevidst og uønsket indfangning og transmission af data via en 2-kliks løsning. Det betyder, at plugin ikke aktiveres, før du klikker på det. Dette åbner op for indsamling og overførsel af data til Facebook. Vi indsamler ikke personlige data via plugin'et.

Bemærk: Typen og omfanget af dataforbruget åbnet via plug-in'et bestemmes af Facebook alene. Vi har ingen kontrol over, hvilke data et aktiveret plugin registrerer, og hvordan Facebook bruger det. Oplysninger om dette findes i Facebooks fortrolighedspolitik.

Det forventes, at mindst din IP-adresse og enhedsrelaterede oplysninger vil blive indsamlet og brugt. Teknisk er det også muligt at installere cookies på din computer. Hvis du er logget ind på Facebook ved hjælp af den samme computer, mens du bruger vores hjemmeside, kan Facebook identificere dig som en besøgende på vores hjemmeside.

Facebook Pixel
Vi kan anvende Facebook Pixel til annoncering eller anden genkendelse på Facebook, det er ikke sikkert vi gør det lige nu. Pixlen sikrer, at annonceringen er rettet mod relevante personer og måler samtidig effekten af annonceringen. Derfor vil du som besøgende på dette websted ved anvendelse af Facebook kunne opleve annoncer fra os. Facebook Pixel matcher dine oplysninger fra dit besøg på på denne hjemmeside, herunder IP-adresse og enhedsrelaterede oplysninger, med Facebook's egne data til at identificere din Facebook-bruger og på denne måde målrette annonceringen. For mere information omkring, hvordan Facebook behandler data, henviser vi til Facebooks Datapolitik.

Hvis du ikke ønsker, at annoncering fra os eller Klubmodul.dk på Facebook, kan du ændre dine annoncepræferencer under dine Facebook-indstillinger på følgende link: https://www.facebook.com/ads/preferences/?entry_product=ad_settings_screen (kræver Facebook-login).

Anvendelse af dine personlige oplysninger
Personoplysninger som du sender via denne hjemmeside vil blive brugt til de angivne formål i overensstemmelse med denne privatlivspolitik eller på relevante dele af hjemmesiden. Vi kan bruge dine personoplysninger til at:

  • Administrere hold og alle services relateret til denne organisation.
  • Forbedre din browseroplevelse ved at tilpasse hjemmesiden.
  • Aktivere din brug af de tjenester tilgængelige på vores hjemmeside.
  • Levere tjenester du har købt via hjemmesiden.
  • Sende opgørelser og fakturaer til dig, og indsamle betalinger fra dig.
  • Sende dig generel og kommerciel kommunikation om vores tjenest.e
  • Sende dig e-mail beskeder som f.eks. advisering om tilmeldelser, kvitteringer, bookinger, samt nyhedsbreve som du til enhver tid kan framelde.
  • Hvor du specifikt har bedt om det, at sende dig markedsføringsmateriale, eller tilbud fra omhyggeligt udvalgte samarbejdspartnere, som vi tror kan være af interesse for dig via post, e-mail eller lignende teknologi (og du kan informere os til enhver tid, hvis du ikke længere ønsker at modtage marketing kommunikation).
  • Holde hjemmesiden sikker og forebygge misbrug.
  • Kontrollere overholdelsen af ​​vilkår og betingelser for brug af hjemmesiden.

Hvor du sender personlige oplysninger til offentliggørelse på vores hjemmeside, ex via forum, vil vi offentliggøre og på anden måde bruge disse oplysninger i overensstemmelse med den tilladelse, du giver til os ved accept af vores betingelser.

Vi vil ikke, uden dit udtrykkelige samtykke, give dine personlige oplysninger til nogen tredjepart med henblik på direkte markedsføring.

DIBS
Alle finansielle transaktioner på hjemmesiden håndteres gennem vores betalingstjeneste udbyder, DIBS. Du kan gennemgå DIBS fortrolighedspolitik på www.dibs.dk. Vi deler alene oplysninger med DIBS, i det omfang det er nødvendigt, med henblik på behandling af de betalinger du foretager via vores hjemmeside; refundering af betalinger, behandling af klager samt forespørgsler vedrørende betalinger og tilbagebetalinger.

Compaya
Alle SMS beskeder der sendes til dig sendes gennem vores SMS udbyder, Compaya A/S www.compaya.dk. Det er udelukkende dit SMS nummer der anvendes og det gemmes ingen andre steder end på din profil hos os.

Forbund
Vi videregiver dele af dine almindelige personoplysninger til specialforbund samt DIF og DGI og kommune i relevant og nødvendigt omfang i forbindelse med dit medlemskab. Ex. Statistikker og tilskud

Afdelinger
Vi kan videregive dine personoplysninger til eventuelle andre afdelinger og hvis der findes en hovedafdelingen af denne organisation. For så vidt som det er rimeligt og nødvendigt for de formål, der er fastsat i denne fortrolighedspolitik.

Derudover kan vi udlevere dine personoplysninger i det omfang vi er forpligtet til at gøre det ved lov.

Oplysninger
De dataansvarlige, er med mindre andet er nævnt her, de tegningsberretigede, bestyrelsen, direktøren eller ejer, ansvarlig for, at oplysningerne behandles i overensstemmelse med Persondataforordningen, herunder at der kun behandles relevante oplysninger, at de behandles lovligt, rimeligt og gennemsigtigt.

Formålet med behandlingen af personoplysninger er en forsvarlig sikring af kvaliteten i vores medlems- og kunderegister og sikre mulighed for korrekt bogføring og fakturering.

Vi kan videregive dine personoplysninger til eventuelle andre afdelinger og hvis der findes en hovedafdelingen af denne organisation. For så vidt som det er rimeligt og nødvendigt for de formål, der er fastsat i denne fortrolighedspolitik. Derudover kan vi udlevere dine personoplysninger i det omfang vi er forpligtet til at gøre det ved lov.

Bortset fra bestemmelserne i denne privatlivspolitik, vil vi ikke give dine oplysninger til tredjemand.

Opbevaring af personoplysninger
Vi anvender Klubmodul, som ejes og administreres af Klubmodul ApS, til at indsamle og behandle oplysninger om vores medarbejdere (frivillige og lønnede), medlemmer og brugere. På den måde er vi sikret at:

  • Alle personoplysninger, du giver opbevares på sikre (kodeordsbeskyttede og firewall-beskyttet) servere.
  • Alle elektroniske transaktioner indgået via hjemmesiden vil blive beskyttet af krypteringsteknologi (SSL - Secure Socket Layer).

Vi gemmer ikke kreditkortoplysninger og deler dem ikke med nogen 3. part.

Ændringer i vilkår og politikker
Vi kan opdatere denne privatlivspolitik fra tid til anden ved at udgive en ny version på vores hjemmeside. Du bør tjekke denne side lejlighedsvis for at sikre, at du er tilfreds med eventuelle ændringer.

Dine rettigheder
Du kan til enhver tid bede os annullere din profil ved at sende en e-mail til os, eller du kan slette din egen profil ved at logge ind og scrolle til bunden af din profil. Hvis du vælger at slette din profil accepterer du at vi opbevarer din data i tre år fra udmeldelsesdatoen til brug for bla. tilskud fra kommunen. l særlige tilfælde kan der efter aftale og hvor der er relevans gemmes oplysninger længere ex. oplysninger om æresmedlemskab

I alle tilfælde opbevares dele af dine personoplysninger i overensstemmelse med bogføringslovens § 10, stk. 1, i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, som materialet vedrører. Herefter slettes de.

Tredjeparts websteder
Hjemmesiden kan indeholde links til andre hjemmesider. Vi er ikke ansvarlige for tredjeparts websteder politik eller praksis omkring personoplysninger.

Kontakt
Hvis du har spørgsmål om denne politik eller vores behandling af dine personoplysninger, så kontakt os.

Poul Horup Sørensen
Email: kontoret@vst-tennis.dk
Telefon: 21720054

Dataansvarlige
Virum-Sorgenfri Tennisklub
Boelvej 10
2830 Virum
Telefon: 4585 1432
CVR: 65840618

Den registeransvarlige for de indsamlede oplysninger på denne hjemmeside er

Databehandler
Klubmodul ApS
Dalbygade 40A, 2 sal
6000 Kolding og Industrivej 21, 1.
3550 Slangerup
Telefon: 35113639
CVR-nummer: 31501512
klubmodul.dk

Underleverandør
Vores it-system og hjemmeside(r) hostes på lokationer i Tyskland med følgende underleverandører:

Keyweb AG
Neuwerkstraße 45/46
99084 Erfurt, Tyskland
Telefon: +49 361 6585330

ABAKOMP Internet Service ApS
Skovglimt 24
6340 krusaa
Telefon: 96909090

Nyheder