Virum-Sorgenfri Tennisklub / Boelvej 10/ 2830 Virum / Tlf.nr. (+45) 45 85 14 32 / kontoret@vst-tennis.dk

 
 

Virum-Sorgenfri Tennisklub

Virum-Sorgenfri Tennisklub (VST) er en af Danmarks største tennisklubber målt på antal medlemmer, idet medlemstallet i en årrække har ligget tæt på 1.000 medlemmer.
 

Klubben satser både på bredden for motionisttennisspillerne og eliten i form af divisionshold – gerne i landets øverste rækker – for både mænd og kvinder, samt har en meget stor og levende juniorafdeling på omkring 350 børn.

Klubben råder over 10 udendørsbaner samt 3 hardcourt-indendørsbaner i klubbens hal. Klubben er beliggende på Boelvej 10 med tæt afstand til tre kommuneskoler og Virum Gymnasium.

VST ledes – under hensyn til vedtægter og årets generalforsamlings-beslutninger - af en bestyrelse på 7 medlemmer med formand Thomas Bertram i spidsen, mens den daglige drift på det sportslige område udføres af en gruppe af deltidsansatte trænere under ledelse af sportschef Christopher Raben og administration og anlæg varetages af administrationschef Poul Horup Sørensen (se videre i Om klubben ovenfor).

Klubbens aktiviteter – banebooking både udendørs og indendørs, diverse arrangementer/events, man kan tilmelde sig, samt klubforholdene for grupperne juniorer/tennisskole samt seniorer/motionister kan ligeledes udforskes ved at åbne ovenstående menupunkter.

Medlemsbetingelserne – herunder kontingentsatser for de enkelte medlemsgrupper – samt en udvidet beskrivelse af funktionerne på klubbens hjemmeside/klubmodul især til støtte for nye medlemmer, som klubben byder velkomne, fremgår af menupunktet ovenfor.

Virum-Sorgenfri Tennisklub

Bestyrelsen

 
Nyheder