Virum-Sorgenfri Tennisklub / Boelvej 10/ 2830 Virum / Tlf.nr. (+45) 45 85 14 32 / kontoret@vst-tennis.dk

Tennisskole

Tennisskolen er for alle fra 7 til 18 år og tilbyder tennismæssige og sociale aktiviteter. Tennisskolen tilbyder tennismæssige og sociale aktiviteter på et niveau som er tilpasset barnets alder, ønsker, behov og talent. Vi lægger vægt på at kammeratskab, glæde og tryghed i vores arbejde med børnene. Vi tænker i hele mennesker og ønsker at fremme god opførsel både på og uden for banerne.

Tennis er en individuel sport – men kan også gøres til en holdsport, så børnene lærer at tage hensyn og ansvar. Klubben skal være et hyggeligt og udviklende værested for børnene, også når de ikke spiller tennis. Læs mere om tennisskolen.

Holdspiller

De juniorer mellem 12 og 18 år, der viser et stort talent, interesse og engagement i sin tennis og samtidig tilfører meget til klubben, tilbyder vi træning på juniorholdet. Trænerteamet udtager spillere til juniorholdet.Hver gruppe består af 3-4 spillere og man træner tennis: Minimum 3 timer pr. uge og fysisk træning: 2-3 gange pr. uge for de ældste. Juniortræningen foregår alle hverdage i tidsrummet kl. 13.00-17.00 og i indendørssæsonen om lørdagen i tidsrummet kl. 14.00-17.00.Artikler


▪ De 10 tennisbud

▪ Opførsel

▪ Strenge (pdf).

Nyheder