Virum-Sorgenfri Tennisklub / Boelvej 10/ 2830 Virum / Tlf.nr. (+45) 45 85 14 32 / kontoret@vst-tennis.dk

Play & Stay

VST udvalgt til Play & Stay satsningsklub

Virum-Sorgenfri Tennisklub er blevet udvalgt af DTF til at være satsningsklub for det nye spilkoncept Play & Stay. Konceptet sikrer, at tennis bliver let og sjovt og sundt.

Play & Stay konceptet kan med stor fordel bruges af alle aldersgrupper, men er primært rettet mod at give børn og unge en let og sjov introduktion til tennisspillet ved at benytte langsommere bolde på mindre baner samt ved at lade dem serve, spille og vinde point fra første færd.

Konceptet består af tre forskellige farvekategorier – rød, orange og grøn – og medfører en naturlig udvikling i begynderspilleres tekniske og taktiske forståelse for tennisspillere. Når man har opnået et hvis antal færdigheder, har man mulighed for at kvalificere sig til den næste farve bold.

Klubben arrangerer også en række endagsstævner, hvor der spilles med hhv. røde, gule og grønne bolde. Alle juniormedlemmer i VST får tilsendt info om hver nyt Play & Stay stævne til den mail, som man har angivet i Klubmodul.


Der spilles i følgende rækker:

U8, U10, U12, U14 og U16 – alle rækker er m/k.

Der spilles i puljer á minimum fire spillere, så alle er garanteret mindst tre kampe. Der er præmier til 1. og 2. pladsen. Hver kamp varer 15 minutter med ca. fem minutters opvarmning inden første kamp.


Tilmelding:

Det koster kr. 125,- at deltage.

Du melder dig til og indbetaler via Klubmodul. På klubmoduls forside ligger der i venstre hjørne EVENT. Klik på denne og følg instrukserne.

Er du ikke medlem af VST og gerne vil tilmelde dig et Play & Stay stævne, kan du gøre det ved at kontakte Anders Tang på tennisskolen@vst-tennis.dk.

Nyheder